Praktisch

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst vrijblijvend kennis. We gaan het in dit kennismakingsgesprek hebben over je wensen, verwachtingen en vragen. Op die manier komen we er snel achter of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden.

  • Kennismakingsgesprek 45 min                        gratis
  • Individuele sessie per 60 min.                          85,-    
  • Traject coaching bij stress- en/of burn-out:    Op aanvraag.

Hoe vervelend ook, soms kan een afspraak niet doorgaan. Tot twee werkdagen voor je afspraak kun je kostenloos annuleren. Wanneer je te laat afzegt, wordt het tarief van de sessie in rekening gebracht.

Mijn sessies worden vooralsnog niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Wanneer je klachten invloed hebben op je inzetbaarheid voor werk, bestaat er vanuit sommige werkgevers een budget voor coaching/therapie. Informeer daar voor bij je werkgever.

 

 

 

 

Locatie

Op maandag en woensdag werk ik in het Augustinusbedrijfspand gelegen aan de Graafseweg 274 in Nijmegen. Deze locatie biedt gratis parkeergelegenheid. De overige dagen werk ik in Malden of Bergharen. Je bent welkom.

Aangesloten

Ik ben aangesloten bij Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeorienteerde Psychotherapie (SBLP) en geregistreerd bij het RBCZ voor HBO opgeleide therapeuten. Ik houd mij aan de beroepscodes voor deze instituten. Dat betekent onder anderen dat ik voldoe aan de eisen die gesteld worden aan supervisie en intervisie.

Ook volg ik elk jaar opleidingen, workshops en trainingen om mijn vakkennis verder te verdiepen en je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Mijn uitgebreide CV vind je op LinkedIn.