Over mij

Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van echtscheiding, zorg-intensieve kinderen en stress. Het heeft mij geleerd dat omstandigheden veranderen, zonder dat je daar invloed op hebt. Waar je wel invloed op hebt, is hoe je daarmee omgaat. Je kunt er bij wijze van spreken in verzuipen, of je leert zwemmen door aan jezelf te werken. Dat laatste heb ik gedaan.

 

Mijn weg

Vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid om altijd te weten hoe wij mensen in elkaar steken en waarom we doen wat we doen, ben ik 'op weg' gegaan. Tijdens die reis heb ik ontdekt dat het mogelijk is om onder moeilijke omstandigheden je veerkracht te behouden, je balans weer te hervinden en levenslust te ervaren. Core Energetica bleek ontzettend effectief. Het is een kompas voor de route van je hoofd naar je hart. Weer leren voelen. Ik besloot er mijn werk van te maken en mensen hierin te begeleiden.

 

Opleiding en ervaring

Na de 2-jarige transformatietraining bij NICE, ging ik verder met de 4-jarige beroepsopleiding tot therapeut. Daar vond ik mijn kracht. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in de stress- en burn-out aanpak van het CSR, zodat ik vanuit deze wetenschappelijk onderbouwde methode mensen in mijn praktijk kan begeleiden. Inmiddels ben ik CSR-coach (R) en als partner aangesloten bij het CSR-centrum. Ik volg regelmatig bijscholing en supervisie en maak gebruik van de tools die het CSR heeft ontwikkeld. Meer informatie vind je op www.csrcentrum.nl.

Mijn aanpak

Wat mij kenmerkt? Ik ben enthousiast, daadkrachtig en een doorzetter. Met een fijne dosis humor leg ik makkelijk contact met mensen. Daarbij kun je rekenen op heldere communicatie en oprechte warme belangstelling voor jou en jouw verhaal. Ik bied je een veilige omgeving waar alles er mag zijn.

Ik geloof dat de grootste uitdaging van nu is om in deze overweldigende wereld dicht bij onszelf te blijven. Van overleven naar voluit leven. Genieten. Omgaan met impactvolle veranderingen. Dat gun ik jou ook. Precies daar ligt mijn kracht en mijn levensvreugde, zodat je JA zegt tegen jouw leven met alle dingen die je daarin tegenkomt. Een leven in balans en vol levenslust!